OVER PETIT BLEU

Mijn naam is Marina de Jongh, geboren te Amsterdam  op 25-07-1959. Vanaf 1976 werkzaam als  Z verpleegkundige met veel liefde. De zorg is erg aan het veranderen en werd voor mij erg zwaar. Dus moest er iets gebeuren. Met een zoon als webdesigner en een man in de ICT en mijzelf met veel liefde voor kinderen zijn wij op het idee gekomen dit familie bedrijf in 2011 op te richten. Petit Bleu is een enthousiast en creatief  familiebedrijf. Wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Petit Bleu staat voor een hoge kwaliteit speelgoed. Ook verkopen wij houten speelgoed en educatief speelgoed van zeer goede kwaliteit van o.a. byAstrup, Mamamemo, Petú Petú.
Met klachten kunt u altijd bij ons terecht en hopen dit naar tevredenheid op te lossen.

Wij zijn in het bezit van een SSL certifcaat. Dit kunt u zien door het groene slotje met https erachter links boven! Dit betekend dat het online winkelen geheel veilig is voor u.

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk webshop (dat ziet u aan het logo onderaan de homepagina en daarop te klikken). Zo bent u ervan verzekerd dat de artikelen die u besteld ook daadwerkelijk verstuurd worden.

BABY- EN PEUTERSPEELGOED

Dit alles van topkwaliteit en tegen een scherpe prijs! Met regelmatig aanvulling op het assortiment, kunt u bij Petit Bleu steeds kiezen uit een grotere verscheidenheid aan goede producten. Daarnaast zijn wij puur alleen op internet actief. Wij werken klantgericht en ook in opdracht van de klant. Er bestaat altijd een mogelijkheid om de artikelen op te halen in Alphen aan den Rijn, dit in overleg omdat wij op dit adres niet alles voorradig hebben. Mocht u verder vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar info@petitbleu.nl of bel 06-46104046. Wij wensen u veel winkelplezier.